top of page
Zoeken
  • Lotte

Ook Haskerpoort en Monuta Cereshof aangesloten bij de Afscheidsboeker


Onder de naam Afscheidsboeker.nl lanceerde Uitvaart Service Provider (USP) vorig jaar de mogelijkheid voor uitvaartondernemers om eenvoudig een stille crematie met rouwvervoer te boeken. Inmiddels is het aantal deelnemende crematoria gegroeid tot bijna 30. We zijn verheugd te melden dat ook Crematorium Haskerpoort en Crematorium Cereshof zich recent hebben aangesloten bij de Afscheidsboeker.


Duurzaamheid centraal

Een van de initiatiefnemers Niek Spronken: “Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen staan bij ons centraal. We kijken daarbij eerst naar ons zelf. Hoe kunnen we processen verbeteren en een duurzame bedrijfsvoering realiseren. Daarbij spelen we ook in op de toenemende vraag van het aantal technische crematies. Zo ontstond de Afscheidsboeker. We zien namelijk dat nabestaanden steeds vaker een uitvaart organiseren op een bijzondere plek, bijvoorbeeld buiten in de natuur”. Met de Afscheidsboeker boekt de uitvaartondernemer deze stille crematies aangevuld met rouwvervoer en andere diensten eenvoudig en vaak een stuk voordeliger. ”Met aangesloten partners bepalen we samen hoe we deze stille crematie, gecombineerd met het rouwvervoer, zo efficiënt mogelijk kunnen plannen. We zijn dan ook erg verheugd te melden dat zowel Crematorium Haskerpoort als het Crematorium Cereshof van Monuta zich recent hebben aangesloten bij de Afscheidsboeker”.


Crematorium Haskerpoort

Crematorium Haskerpoort opende in 2017 haar deuren als een van de groenste crematoria van Nederland. Haskerpoort ligt tussen Oudehaske en Heerenveen en is omgeven door mooie landerijen. Eigenaar Arnout de Jong: “Er is veel aandacht besteed duurzaamheid. Door de manier van bouwen valt het pand weg in de prachtige groene omgeving en het crematorium is, op de oven na, volledig energieneutraal. We kijken er naar uit om onze dienstverlening en ons groene gedachtegoed verder uit te breiden samen met USP”.


Crematorium Cereshof

Jeroen van den Broek: “Door onze deelname aan de Afscheidsboeker kunnen we onze klanten nog verder van dienst zijn. We bieden ze middels deze handige tool de mogelijkheid om via een eenvoudig en gebruiksvriendelijk aanvraagproces, een technische crematie met vervoer te boeken. Zo spelen we in op nieuwe ontwikkelingen en maken we het de uitvaartondernemer graag gemakkelijk”.


Over USP

Sinds 2017 verzorgt USP ondersteunende diensten voor inmiddels tientallen uitvaartondernemers. Als serviceprovider ondersteunen zij zowel de uitvaartondernemer als toeleveranciers bij het succesvol ondernemen. Goede service en hoge kwaliteit van dienstverlening staan daarbij centraal.

111 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page