top of page

Inkoopvoordeel

"Door samen slim te regelen met de collega's van het uitvaartbureau word ik ontzorgd en spaar ik geld uit voor mijn nabestaanden".

Samen slim regelen

Doordat wij krachten bundelen en processen voor leveranciers verbeteren, profiteert u van goede en scherpere inkooptarieven op bijvoorbeeld de crematie, opbaring en vervoer. Dit loopt vaak op tot enkele honderden euro’s per uitvaart. Daarnaast ontvangt u één overzichtelijke totaalfactuur en bieden wij u één aanspreekpunt voor al uw inkoop.

U bepaalt zelf uw leveranciers. Wij werken zowel met landelijke als lokale partijen. En natuurlijk heeft u bij ons geen afnameverplichtingen.

Uw eigen uitvaartcollega's

Ons team van het uitvaartbureau ondersteunt u bij het regelen van de uitvaart. Beschik over ervaren uitvaartcollega’s die samen met u één doel nastreven: de uitvaart zo goed mogelijk neerzetten.

Samen met u bewaken wij de voortgang van het uitvaartdossier en zijn wij een extra controlepunt om fouten te voorkomen. Wij verzorgen de achterkant, zodat u zich volledig kunt focussen op de familie.

Extra omzet

Heeft u zelf een uitvaartcentrum en/of rouwauto waar andere uitvaartondernemers gebruik van kunnen maken? Dan verbinden wij uw aanbod met de vraag van andere ondernemers. Dit leidt voor u tot een betere bezettingsgraad en extra inkomsten.

Samen staan we sterker!
             
Samen verbinden we de branche en zorgen we voor de beste uitvaarten.
Contact USP BV
             
USP BV, Ambachtstraat 50, 5804 CD Venray
0478-648 645 (kantoortijden)
info@uitvaartserviceprovider.nl
Contact Uitvaartbureau 24/7
 
             
0478-648 646
(24/7 bereikbaar)
servicedesk@uitvaartservicepovider.nl
Samen slim regelen.jpeg
Telefoonservice3.jpeg
pexels-photo.jpg
bottom of page