top of page

Wie wij zijn

“Wij werken met een jong en fris team waarmee we ons iedere dag weer vol energie inzetten om onze branche nét een beetje mooier te maken."

OVER USP

Wat drijft ons? Wij zijn er om uitvaartondernemers en leveranciers sterker te maken: onze krachten bundelen om de betekenisvolle branche nét een beetje mooier, slimmer en beter te maken. Hoe we dat willen doen? Door met elkaar op te trekken, samen te werken en de juiste verbinding te maken. Iedereen die hier ook in gelooft is bij USP aan het juiste adres.

Bij USP werken gepassioneerde mensen die binnen verschillende disciplines in de uitvaartwereld hebben gewerkt. Wij hebben een sterk wereldwijd netwerk opgebouwd in de uitvaartbranche aangevuld met specialisten op het gebied van IT, accountancy en de online wereld.

Door deze specialismen met elkaar te verbinden verbinden we de branche en zorgen samen met u voor de beste uitvaarten voor uw families. Daarbij nemen we zorg voor u uit handen, zorgen we voor extra controlemomenten en brengen we overzicht in het regelproces, zodat u zich volledig kunt richten op daar waar u zo goed in bent: het ontzorgen van families in moeilijke tijden.

Samen staan we sterker!
             
Samen verbinden we de branche en zorgen we voor de beste uitvaarten.
Contact USP BV
             
USP BV, Ambachtstraat 50, 5804 CD Venray
0478-648 645
info@uitvaartserviceprovider.nl
Contact Uitvaartbureau 24/7
 
             
0478-648 646
(24/7 bereikbaar)
servicedesk@uitvaartservicepovider.nl
bottom of page