top of page

Wat wij doen

“Door gebruik te maken van de dienstverlening van USP houd ik meer tijd over voor dat wat ik het liefste doe: het organiseren van een prachtig afscheid."

Afscheidsboeker

Steeds vaker organiseren nabestaanden samen met u een uitvaart op een voor hen...

Telefoonservice

Helaas kunt u niet elk telefoontje zelf opnemen. Een voicemail is onpersoonlijk en...

Uitvaartsoftware

Met Funeral Tech beheert u uw onderneming slim en sneller. Het is volledig in de Cloud en...

Herinneringsvideo's

Het maken van een uitvaartpresentatie lastig, veel werk en foutgevoelig? Maak...

Inkoopvoordeel

Doordat wij krachten bundelen en processen voor leveranciers verbeteren, profiteert u van...

Administratie

Laat de schoenendoos of het administratiekantoor verleden tijd zijn. Door zelf uw...

EEN PRACHTIG AFSCHEID

“Afgelopen week werd ik gevraagd om de uitvaart van Dhr. Evers te regelen. Samen met de dochters heb ik een prachtig afscheid voorbereid. Omdat ik tijdens de afscheidsdienst mijn volledige aandacht wil geven aan de nabestaanden, schakel ik voor de dienst de telefoon door naar mijn telefoonservice. Zo hoef ik mijn aandacht niet te verdelen, ben ik toch bereikbaar voor een nieuwe melding én voorkom ik dat nabestaanden mijn voicemail krijgen of een ander bellen.

Na afloop van de dienst schakel ik mijn telefoon weer in en zie dat ik een melding heb binnen gekregen. In een handig overzicht zie ik dat de moeder van Mevr. Bongers onverwachts is overleden. Nadat de collega mevrouw heeft gerustgesteld, heeft ze volgens mijn eigen werkwijze en dossier aangemaakt en het vervoer in gang gezet, zodat de familie niet onnodig lang hoefde te wachten. Ook heeft Mevr. Bongers zich alvast kunnen oriënteren op de kist, muziek en andere zaken, in mijn eigen online omgeving.

Nadat ik een afspraak heb gemaakt voor het regelgesprek, ga ik op weg naar de famlie. Na een fijne kennismaking bespreken we de wensen voor de uitvaart. De familie wil graag een intiem en persoonlijk afscheid met aansluitend een crematie, die ik eenvoudig en voordelig vastleg via de Afscheidsboeker. Tijdens het regelen val ik terug op de collega’s van het bedrijfsbureau, die met mij mee denken en zaken voor mij regelen. Hierdoor kan ik me volledig richten op dat wat ik het liefste doe: het ontzorgen van nabestaanden in een moeilijke tijd.”

Afscheidsboeker

Steeds vaker organiseren nabestaanden samen met u een uitvaart op een voor hen speciale plek. Daardoor vindt er in veel gevallen geen dienst meer in het crematorium plaatsvindt. Met de Afscheidsboeker boekt u deze stille crematies aangevuld met andere diensten eenvoudig en vaak voordeliger.

Afscheidsboeker

TELEFOONSERVICE

Helaas kunt u niet elk telefoontje zelf opnemen. Een voicemail is onpersoonlijk en verhoogd het risico dat uw klanten een ander bellen. Met onze 24/7 telefoonservice bent u altijd bereikbaar. En u bepaalt zelf het wanneer u de telefoon doorschakelt en welk protocol wordt gevolgd.

Uitvaartsoftware

Met Funeral Tech beheert u uw onderneming slim en sneller. Het is volledig in de Cloud en ontwikkeld voor en door uitvaartondernemers. Beheer eenvoudig uw dossiers en voorregelingen, geef de familie toegang tot uw online omgeving of maak gebruik van de marketingtools. Bepaal zelf welke modules u afneemt!

Telefoonservice
Uitvaartsoftware

Inkoopvoordeel

Doordat wij krachten bundelen en processen voor leveranciers verbeteren, profiteert u van goede en scherpere inkooptarieven. Dit loopt vaak op tot enkele honderden euro’s per uitvaart. Daarnaast ontvangt u één overzichtelijke totaalfactuur en bieden wij één aanspreekpunt voor alle inkoop.

Herinneringsvideo's

Het maken van een uitvaartpresentatie lastig, veel werk en foutgevoelig? Maak eenvoudig en snel de mooiste uitvaartpresentatie of herinneringsvideo of laat dit de nabestaanden doen. Kies een gepersonaliseerd thema, upload de foto’s en muziek en voeg prachtige themavideo's toe. Het systeem doet de rest!

Herinneringsvideo's
Inkoopvoordeel

Administratie

Laat de schoenendoos of het administratiekantoor verleden tijd zijn. Door zelf uw administratie digitaal in te regelen en de juiste koppelingen te maken krijgt u beter inzicht in uw onderneming, bespaart u tijd én bespaart u honderden euro’s aan accountancy kosten.

Administratie
Samen staan we sterker!
             
Samen verbinden we de branche en zorgen we voor de beste uitvaarten.
Contact USP BV
             
USP BV, Ambachtstraat 50, 5804 CD Venray
0478-648 645
info@uitvaartserviceprovider.nl
Contact Uitvaartbureau 24/7
 
             
0478-648 646
(24/7 bereikbaar)
servicedesk@uitvaartservicepovider.nl
bottom of page