Uitvaartsoftware

"Met Funeral Tech beschik ik over een totaaloplossing waarmee ik klaar ben voor de toekomst. Daardoor bespaar ik zowel tijd als geld, en zijn mijn families nóg meer tevreden!"

Meer dan 3000 gebruikers

Ook in de uitvaartbranche gaat steeds meer digitaal. Uw nabestaanden zijn online, willen meekijken en steeds vaker zaken zelf regelen. Om daarop aan te sluiten bieden wij de meest uitgebreide uitvaartsoftware ter wereld:  Funeral Tech.

 

Funeral Tech is volledig ontwikkeld voor en door uitvaartondernemers. Inmiddels werken internationaal meer dan 3.000 grote en kleine uitvaartondernemingen, en nog veel meer gebruikers, met deze innovatieve uitvaartsoftware.

Duizenden tevreden gebruikers

Nooit meer dubbele gegevens invoeren

Uw eigen leveranciers en tarieven

Support en ondersteuning

Volledig in de Cloud

Dubbele 2-way firewall security

Bepaal zelf uw

module(s)

Omdat het systeem zeer uitgebreid is kunt u bij ons alles modulair opbouwen. Van een losse herinneringspagina tot uitgebreid dossierbeheersysteem. U bepaalt helemaal zelf wat u gebruikt en afneemt.

Daarnaast is Funeral Tech zeer flexibel en volledig aan te passen naar uw eigen onderneming: denk bijvoorbeeld aan uw eigen huisstijl, formulieren en werkwijze.

Dossierbeheer module

Met de dossierbeheer module verwerkt u snel en zonder fouten uw uitvaartdossiers en voorregelingen.

 

U werkt met uw eigen formulieren en het systeem onthoudt alle locaties. U vult gegevens dus nog maar één keer in. En u genereert direct de factuur en kostenbegroting. zo beheert u eenvoudig uw dossiers op één plek en heeft u altijd toegang tot de dossiers. En met de handige checklist vergeet u nooit meer iets!

Familie omgeving

Nabestaanden oriënteren zich steeds meer online om te zien wat er allemaal mogelijk is rond een uitvaart. De familie omgeving helpt hen daarbij.

De familie omgeving is een afschermde omgeving waarbij nabestaanden samen met u, waar ook ter wereld, de uitvaart kunnen vormgeven. U laat zien wat u te bieden heeft en betrekt nabestaanden nog actiever bij het regelproces. U weet daardoor nóg beter op de wensen in te spelen en verhoogt gegarandeerd de klanttevredenheid.

Inspiratietools

Met de inspiratietools speelt u als ondernemer in op het toenemende aantal consumenten dat zich online oriënteert op de uitvaartwensen. Niet op basis van losse kisten of andere producten maar op basis van sfeer en door u samengestelde thema’s laat u zien wat er bij u mogelijk is.

 

Een afscheid in het lokale theater of op een duurzame manier? U kunt het laten zien met impressies. De wensen zijn voor altijd veilig in de cloud opgeslagen en in beheer bij u. Zo hoeft men nooit meer op zoek naar het papieren boekje en werft u online nieuwe relaties. De module plaatst u op uw eigen website en wordt op maat gemaakt.

Herinnerings-pagina

Vanuit uw Funeral Tech systeem maakt u met één klik een herinneringspagina aan. Genereer meer bezoekers naar uw website, realiseer sympathie voor uw onderneming en bouw aan klantrelaties door het toevoegen van deze module.

U beschikt over een interactief platform waar nabestaanden het leven van hun geliefde kunnen herdenken en vieren. Ze kunnen zelf foto’s en video’s toevoegen en met behulp van de verschillende thema’s kunt u voor iedere uitvaart een gepersonaliseerde herinneringspagina vormgeven.

Samen staan we sterker!
             
Samen verbinden we de branche en zorgen we voor de beste uitvaarten.
Uitvaart Service Provider
             
USP BV, Ambachtstraat 50, 5804 CD Venray
0478-648 645
info@uitvaartserviceprovider.nl
Uitvaartbureau 24/7
 
             
0478-648 646
(24/7 bereikbaar)
servicedesk@uitvaartservicepovider.nl

Vraag nu een gratis demo aan

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend onze uitvaartsoftware te laten zien. En wilt u liever een demo op afstand? Ook dat is bij ons mogelijk.

© Copyright 2019 | USP BV | Alle rechten voorbehouden